Het aftellen is begonnen! Op zaterdagavond 29 oktober a.s. viert Muzykkafee DeVille in Hieslum zijn 7-jarig bestaan met een concert van Jimmy Sterman. Samen met zijn band zal hij vanaf 21.00 uur op onze bühne een mooie selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy DeVille ten gehore brengen. Een avond die liefhebbers van deze muziek absoluut niet mogen missen.

 

Willy DeVille maakte aanvankelijk naam als leadzanger van de band Mink DeVille en scoorde hiermee in 1977/1978 de internationale hit Spanish stroll en in 1984 de hit Each word’s a beat of my heart. En hun Just to walk that little girl home is nog steeds één van de mooiste ballads uit de muziekgeschiedenis. Later ging Willy op de solotoer en leverde hij nog vele andere muzikale meesterwerken af. Hij vermengde in zijn muziek rock met blues, soul en latin.

Ons Muzykkafee is vernoemd naar Willy DeVille. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we het 7-jarig jubileum vieren met een ‘A Tribute tot Willy DeVille-avond’. Aanvankelijk stond het concert in oktober 2020 gepland, ter ere van ons 5-jarig jubileum, maar helaas gooide de coronapandemie roet in het eten en om dezelfde reden kon het feest ook vorig jaar niet doorgaan.

Nu, in 2022, moet het er dan eindelijk van komen. Hopelijk ben jij er bij! Noteer 29 oktober vast in je agenda. Jimmy Sterman zal Willy DeVille een muzikaal eerbetoon geven. Het belooft een mooie avond in Hieslum te worden.

 Willy DeVille - Bilder & Fotos - WELT