The BluesBusters  komt op zondagmiddag 16 juli (15.00-18.00 uur) naar Hieslum voor een tuinconcert op De Tempelreed 14. Een prachtige locatie voor een optreden in hartje zomer.

The BluesBusters speelt Chicago Blues en staat voor bluesy vocalen, spetterend gitaar- en mondharmonicaspel en een solide rhythmsectie. De band bestaat uit Jeffrey Rosenau (vocals), Henry Rosenau (leadguitar), Richard Koster (bluesharp and vocals), Lody Kramer (drums and vocals), Sjaak Bekema (bass) en Auke Bloemhof (guitar).

Met hun Hot Steamin’ Chicago Blues treedt deze bluesband inmiddels al 30 jaar op. Mede dankzij hun enthousiasme zijn ze graag geziene gasten in diverse concertzalen en op bluesfestivals door het hele land.

Ook waren ze podiumgenoten van bluessterren zoals B.J. Hegen, Little Boogie Boy, John Primer, ‘Rockin’ Johnny Burgin en Aki Kumar. De tuin in Hieslum  is vanaf 14.30 uur toegankelijk voor publiek, het concert begint om 15.00 uur.

Mocht het slecht weer zijn met neerslag, dan zal het concert binnen worden gehouden, maar daar gaan we niet vanuit!  Entree: 12,50 euro p p.