Meinze Bakker en Sita Adema maakten in 2015 hun droom waar:  de realisatie van een eigen (privé-)muziekcafé in de voormalige schuur van hun boerderij. Deze sfeervolle kroeg met bovenverdieping kan maximaal 90 mensen herbergen.

Samen met Broer Feenstra  organiseren ze vanaf oktober 2015 minimaal een keer in de twee maanden concerten in hun Muzykkafee DeVille (vernoemd naar de legendarische zanger Willy DeVille).  Iedereen is van harte welkom bij deze concerten!

Wie de concertagenda graag wil ontvangen, kan zich hiervoor aanmelden via broerfeenstra@gmail.com.

 

Meinze

Broer

Sita

 

 

 

       

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Meinze, Sita en Broer kunnen bij de organisatie van hun concerten terugvallen op een sterk team van vrijwilligers, die meehelpen alles in goede banen te leiden.

Een andere rots in de branding is Bauke Couperus. Hij maakt de fraaie posters voor ieder concert en ontwierp ook het logo van Muzykkafee DeVille. In het dagelijkse leven is Bauke eigenaar van het bedrijf Insite Design vorm & code te Franeker.  Deze onderneming ontwerpt en maakt responsive websites. 

 

 

Een andere belangrijke pion achter de schermen is Rink Bakker uit Groningen. Hij beheert de Facebook-pagina van Muzykkafee DeVille, alleen toegankelijk voor leden.