De vierde editie van de Muzykkafee DeVille Popquiz (op 9 maart) bood de deelnemers weer veel stof tot napraten.

De deelnemers streden in het sfeervolle kafee om de hoogste eer in acht vragenronden. Jan Maarten en Sita deden de presentatie en leidden de aanwezigen door 48 vragen heen. De sfeer zat er goed in onder de deelnemers.

Na de acht pittige vragenronden,  gemaakt door Jan Maarten, Broer en Tineke,  waarin onder andere door Meinze live gespeelde intro’s van popsongs moesten worden geraden, ging de zege naar het Bolswarder team Bargebiten.

De trotse teamleden Renze van der Sluis, Colin Boontje, Casper Ferwerda, Louis Palstra en Gerard van der Meer (foto) kregen als winnaars een vrijkaartje voor een concert in Muzykkafee DeVille overhandigd en een goodiebag met producten.

Ook na afloop van de quiz bleef het nog lang gezellig in het bomvolle kafee. Dank aan alle deelnemers en bovenal hulde aan alle vrijwilligers van het Muzykkafee die deze mooie avond mogelijk maakten. Op naar de volgende editie!

De juiste antwoorden op de muziekvragen van de quiz-editie 2024 lees je onderaan dit bericht. De antwoorden op de overige vragen volgen nog!

Hieronder sfeerfoto’s van de mooie quizavond:

Jan Maarten en Sita op de buhne, de bril van Optiek Peter moet er even bij op voor het lezen van de antwoorden

Den wijzen heeren van den jury die den punten tellen

_________________________________________________

Hierbij de antwoorden van Ronde 8:

‐‐————————————–

De volgende albumhoezen moesten in Ronde 4 worden geraden en daar rolde de gevraagde artiestennaam uit:

Hier de antwoorden op alle overige muziekvragen: