Zondagmiddag 8 april  trad The Bayou Mosquitos, een TexMex-,  Cajun- en Americana-band  uit Amsterdam, op in Muzykkafee DeVille.  Ze gaven ten overstaan van een enthousiast publiek een mooi concert. Behalve eigen nummers kwamen songs van onder andere Flaco Jimenez, Ry Cooder, Sonny Landreth, Don Covey, John Hiatt, The Band en Allen Toussaint voorbij. 

The Bayou Mosquitos bestaat inmiddels 28 jaar en herbergt vier – muzikaal door de wol geverfde – leden.  Het zijn Abel de Lange ( zang, gitaar, dobro, lapsteel, bajo sexto), Marius Bos (accordeon, zang), Louis ter Burg (mandoline, banjo, percussie) en Ad van Beusekom (staande bas, zang).

In hun nummers is vaak een belangrijke rol weggelegd voor de accordeon. Marius Bos schitterde dan ook menigmaal met dit instrument op de Hieslumer bühne. Onder andere in het prachtige nummer Mazurka, een klassieker van Mink DeVille, die de band op verzoek uit de zaal fraai vertolkte.

Zo werd het een  mooie en sfeervolle muziekmiddag in Muzykkafee DeVille.  Fiesta! Tussen de sets door was het heerlijk toeven in de zon op het terras. Wat dat betreft was het echt ‘TexMex-weer’. Op 24 juni a.s. wederom TexMex-sferen in het kafee, want dan komt accordeonvirituoos Dwayne Verheyden wederom optreden!

De vrolijke muziek van The Bayou Mosquitos, met links accordeonist Marius Bos.