Mooi TexMex-feest met Dwayne en Geert

De Limburgers Dwayne Verheyden en Geert Verheijden traden op zondagmiddag 24 juni op in it Muzykkafee. Hun  succesvolle concert in juli 2017 maakte een onuitwisbare indruk en het duo was ook ditmaal weer zeer goed op dreef. Terwijl buiten de regen neerdaalde, zorgden Dwayne en Geert binnenshuis voor een zomers gevoel met hun aanstekelijke TexMex-songs.

TexMex-fans uit alle delen van Fryslân en zelfs uit andere provincies waren weer speciaal voor Dwayne en Geert naar Hieslum gekomen. Naast eigen werk passeerden songs van onder andere The Mavericks, Flaco Jimenez, Ry Cooder, Los Lobos en Trini Lopez de revue. De stemming kwam er meteen al flink in bij het publiek. Dwayne toverde weer de mooiste klanken uit zijn accordeon, vakkundig begeleid door gitarist Geert. Vaak zongen ze in duet.

Dwayne reist binnenkort weer naar zijn ’tweede vaderland’ Mexico voor optredens. Sinds kort is hij ook toeristisch ambassadeur van de staat Nuevo Leon, Mexico. Hij kreeg deze erkenning onlangs uitgereikt door gouverneur  “El Bronco”, omdat zij als Mexicanen erg trots zijn op het feit dat Dwayne hun muziek naar Europa brengt.

Bekijk hieronder een foto-impressie (mede met dank aan Miranda Bazuin) van het duo:

 

foto van Anton Schuurman.

(Foto: Anton Schuurman)

 

Dwayne (links) en Geert on stage.

 

2 reacties

  1. Joute Jousme

    Wat een mooie middag op deze fijne locatie.Wij hebben genoten van de prachtige Tex-Mex muziek van Dwayne Verheyden en Geert Verheyden!

    • Joute Jousma

      Joute Jousma,Hallum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Muzykkafee DeVille

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑